Tıp Fakültesi Öğrencilerine Duyuru

19 Kas

Artan Covid-19 vakaları ve yeni kısıtlamalar nedeni ile Üniversite Senatomuz Vize sınavlarından sonra geçerli olmak üzere sağlık alanları hariç hibrit eğitim alan bölüm ve programlarda uzaktan eğitim kararı almıştır.

1-Tıp Fakültemizde daha önceden olduğu gibi öğrencilerin isteklerine bağlı olarak uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim mevcut şekli ile devam etmektedir.

2- 20 yaş altında olup, yüz yüze eğitimi seçen öğrencilerimize sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile öğrenci işlerinden ikamet adresini gösteren öğrenci belgesi verilecektir.  Bu belgenin güvenlik güçlerinin sorması durumunda öğrencilerin yanlarında bulundurması önem arz etmektedir.

3- Halen 20 yaş altında olup, Yüz yüze eğitimi seçen ve daha sonra online eğitime geçmek isteyen Dönem 1 ve Dönem2 öğrencilerimizin 20 Kasım 2020 tarihine kadar Dekanlığımıza dilekçe vermeleri gerekmektedir.

4 – Staj yapan Dönem 4 ve Dönem 5 öğrencilerinin staj içinde online veya yüz yüze staj değişikliği yapılmamaktadır.

Prof.Dr. İdris ŞAHİN

Dekan

Not: Adresli öğrenci belgeleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde öğrencinin ikamet adresi ile Fakülte arasında hafta içi mesai saatlerinde geçerlidir.