Fakültemiz Dönem 4 ve Dönem 5 Öğrencilerinin Dikkatine

09 Eyl

Covid 19 pandemisi nedeniyle YÖK'ün önerdiği ve Üniversitemiz Senatosunun 03.09.2020 tarihinde aldığı karar gereği 07.09.2020 tarihinden itibaren mevcut yüz yüze eğitim programına ek olarak 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Tıp Fakültemiz Dönem 4 ve Dönem 5 sınıflarında uzaktan staj programı açılmıştır. Uzaktan staj almak isteyen öğrencilerimizin bu taleplerini ekteki dilekçe ile staj başlama tarihine en az 5 gün kala Dekanlığa başvurmaları gerekmektedir.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

Not:  1-Dönem 4 te devam eden stajlar için öğrencilerimizin 11.09.2020 tarihine kadar ekteki dilekçe ile Dekanlığa başvurmaları gerekmektedir.

Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

2- Islak imzalı dilekçeler ders kuruluna başlama tarihine 5 gün kala  Dekanlık yazı işlerine teslim edilmiş olmalıdır. Düzce ilinde bulunmayan öğrencilerimiz ıslak imzalı dilekçenin fotoğrafını çekerek elektronik posta ile tip@duzce.edu.tr adresine iletebilir daha sonra aslını kargo ile Dekanlığımız adresine gönderebilirler.