İngilizce 2 Vize Ödevi 2

29 Nis

Kıymetli Öğrencilerim,

Bildiğiniz üzere sizlere bu dönem ara sınav notu yerine geçecek 2 adet ödevlendirme vereceğimi duyurmuştum. Ara sınav notu yerine geçecek 2. ödevinizi de bugün (28.04.2020) itibari ile Tıp Fakültesi öğrenci bilgi sistemine yüklenmiştir.. Bu ödev 1 saatte tamamlayabileceğiniz genel bir vize tarzı çalışma kağıdı. Çalışma kağıdını Word belgesi üzerinde tamamlayınız ve yine Word veya Pdf belgesi olarak 1-5 Mayıs tarihleri arasında 1. ödeviniz ile birlikte gönderiniz. Word belgesine verdiğiniz cevapları lütfen SARI RENK İLE VURGULAYINIZ (FOSFORLAYINIZ), bu sayede cevaplarınızın takibi benim açımdan kolaylaşacaktır. Son olarak bir kez daha hatırlatıyorum: 'LÜTFEN HER İKİ ÖDEVİNİZi DE 1-5 MAYIS 2020 TARİHLERİ ARASINDA İKİSİ BERABER BİR ZIP/RAR DOSYASI İÇERİSİNDE (DOSYA İSMİ ADINIZ, SOYADINIZ, BÖLÜMÜNÜZ VE ÖĞRENCİ NUMARANIZ OLACAK ŞEKİLDE http://akademik.duzce.edu.tr/serkanpadem/Profil/OdevGonder İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN  ya da serkanpadem@duzce.edu.tr MAİL ADRESİNE YOLLAYINIZ.

Sağlıklı günler dilerim.